Kapsa-tofupirukad on ideaalne hommikusöök nädalavahetuseks või mõnus vahepala niisama söömiseks.
Koostis
275 g täisaimset lehttainast
400 g kapsast
150 g tofut
1–2 sl toiduõli
0,5 tl soola
pipart
Valmistamine
1. Täidise valmistamiseks prae ribastatud kapsas purustatud tofuga õlisel pannil, kuni kapsas on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Lase jahuta.
2. Eelsoojenda ahi 210 kraadini.
3. Lõika sulatatud lehttainas kaheksaks. Määri ääred veega. Aseta igale ruudule 1–1,5 supilusikatäit täidist (kuhjaga) ja voldi kokku.
4. Tõsta kõik pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 210 kraadi juures 13–15 minutit.
Retsept: Angelina Sorgina