Puhkehetkel… Või ükskõik, mis hetkel tuleb ikka vahel burgeri isu. Eks ole?!
Siin on üks mõnus suvine ja üsna lihtne variant, mida katsetada! Lase oma inspiratsioon valla ja katseta ning ära karda sellele retseptile enda iseloomu juurde panna!
Bataadi ja punase oa burger
2 purki punaseid ube
1 keskmine bataat
2 küüslauguküünt
1 sibul
soola
chipotle-pipra pulber
3 spl maitsepärmi
Guacamole
4 küpset avokaadot
2 tomatit
1 väike punane sibul
1 küüslauguküüs
1 laim
1 tl oliiviõli
soola
Soovitame burger teha täisterakukliga ning vahele panna punast sibulat, salatilehti ning tomatit.
Kuidas valmistada?
Haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks ning prae pannil, kuni sibul on pehme. Ava oapurgid ning kurna. Blenderda oad ühtlaseks massiks ja kalla segu kaussi. Riivi kaussi bataat, lisa sibul, küüslauk, maitsepärm, sool ja maitse järgi chipotle pulbrit.
Sega läbi ning vormi 8 kotletti. Prae kotletid pannil mõlemalt poolt veidi krõbedaks ning küpseta ahjus 175°C juures 10 minutit.
Guacamole:
Puhasta avokaadod ja purusta kahvliga. Tükelda tomat, küüslauk ja punane sibul. Sega koostisained kokku ja pressi segusse laimi mahl, lisa õli ning maitsesta soolaga.