RETSEPT | Vegan kartuli-tangupuder ehk MULGIPUDER suitsuste kookoslaastudega

Retsept on neljale.

Vaja läheb:

1 kg kooritud kartuleid
1,5 dl odrakruupe
100 g õli
1–2 sibulat
soola
pipart

Valmistamine:

Kartulid tükelda kuubikuteks ja pane koos eelnevalt (paar tundi) leotatud odrakruupidega keema. Keeda, kuni mõlemad on pehmed, kurna ja tambi siis nuiaga pudruks. Prae sibul õlis ja lisa pudrule. Lisa enda maitse järgi soola ja pipart. Sega läbi. Serveeri koos kookosest “peekoniga”. 

Kookosest “peekon”
toidule lisamiseks

Vaja läheb:

100 g kookoslaaste
1 tl suitsutatud jahvatatud paprikat 
1 tl sibulapulbrit
2 sl õli
soola
pipart

Valmistamine:

Laota kookoslaastud salvrätikule. Sega väikeses kausis kokku õli ja maitseained. Pintselda vedelik kookoslaastudele. Pane laastud küpsetuspaberile ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 5–7 minutit.