Tofust “munapudru” avokaadovõikul

Koostis:

250 g kobarkirsstomateid
250 g maitsestamata tofut
0,5 tl musta Himaalaja soola
2 sl maitsepärmi
0,5 tl kurkumit
1 tl tilli
1 avokaadot
4 suurt viilu hapuleiba (või muud leiba-saia)
soolapähkleid
pipart
soola
oliiviõli

Valmistamine:

Pane pannile veidi oliiviõli. Murenda tofu näppude vahel peeneks ning pane kuumale pannile. Lisa hulka kurkum, maitsepärm ja must sool. Sega põhjalikult. Prae 5–7 minutit, kuni maitsed on tofusse imendunud.

Eelsoojenda ahi 250 kraadi peale. Pane ahjuplaadile kirsskobartomatid, pritsi neile veidi oliiviõli ning lisa soola ja pipart. Rösti ahjus, kuni mõned tomatid on pealt pruunid ning lõhki.

Rösti hapuleivad. Avokaado tambi kahvliga kreemjaks. Määri avokaado hapuleivale, selle otsa tõsta “munapuder” ja lisa kõige peale mõned soolapähklid. Lisandiks võileiva kõrvale sobivad hästi ahjus röstitud tomatid.