Taimne Teisipäev ja teadlased panevad tulevikutoidu nimel seljad kokku

Pilt on illustreeriv. Kaerast burger. Foto: TFTAK

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK) ja Taimse Teisipäeva kampaania on pannud seljad kokku, et pakkuda toidusektori ettevõtetele kvaliteetset tuge taimsete toodete väljatöötamisel ja turundamisel.

TFTAK on kaasaegsetele analüütikameetoditele toetuv Eesti teadus- ja arendusasutus, mille eesmärk on uudsete lahenduse väljatöötamine toidu- ja biotehnoloogia sektorile. Juba aastaid on TFTAK teinud taimsete toodete arendamiseks koostööd Eesti toidusektori ettevõtetega ning osalenud ka mitmes suures rahvusvahelises projektis. Taimne Teisipäev on aga taimse toidu ekspertgrupp, mis korraldab iga-aastast toidutööstusele suunatud konverentsi Food Innovation Summit ning nõustab Eesti toiduettevõtteid taimsete toodete turundamise vallas.

“Meil on suur rõõm koostöös TFTAKiga luua terviklahendus, mis pakub tulevikku vaatavatele toidutootjatele tuge nii taimsete toodete väljaarendamises kui ka nende turundamises. Meie eesmärk on koos muuta tervislikud ja keskkonnasõbralikud tooted eestlastele kättesaadavamaks,“ sõnas Taimse Teisipäeva juht Anna Kaplina.

“TFTAKil on palju kogemusi taimsete toodete retseptide ja tehnoloogiate arendamisega nii Eesti kui välisriikide toidutootjatele, ent nüüd saame koos Taimse Teisipäevaga aidata ettevõtetel neid innovaatilisi ja avastamist ootavaid tooteid ka tarbijani viia,” kommenteeris algavat koostööd TFTAKi arendusjuht Ene Viiard.

Rohkem infot teenuse kohta: info@tftak.eu ja info@taimneteisipaev.ee

JÄTA VASTUS

Palun sisesta kommentaar
Palun sisesta oma nimi