Swissotel Tallinna restoranid ahvatlevad põnevate veganmenüüdega

Esimesel novembril tähistati ülemaailmset vegan päeva. Sellega algas ka rahvusvaheline vegan kuu. Selle raames on oktoobris ja novembris Swissotel Tallinna restoranid pühendanud oma menüüd just taime- ja vegantoitudele. Kõigest lähemalt räägib Swissotel Tallinna müügijuht Marika Must.

Swissotel Tallinnas on kolm erineva stiili, hinnaklassi ja valikutega restorani:  hotelli fuajees asuv laia koogivaliku ja kergemate lõunapakkumistega No3 Deli Lounge baar, 8. korrusel asuv kogupäeva restoran The Quarter ja hotelli 30. korrusel asuv  fine-dining restoran ja baar Horisont.

Kuigi taimseid valikuid on Swissotel`i hommikusöögis ja restoranides pakutud kogu tegevusaja jooksul, sai veganmenüü suurema tähelepanu osaliselt umbes kaks ja pool aastat tagasi, kui sooviti menüüsse tuua uudsust ja värskust.

Esimeseks katsetuseks oli spetsiaalselt veganitele mõeldud koogivalik meie fuajee NO3 Deli Lounge baaris, millest said meie best-sellerid ning on senini menüüs enim armastatud valikud. See oli otsene sõnum, et nõudlus vegantoidu järele on kasvamas ning meil oli hea meel, et suutsime luua retseptid, mis on tõepoolest erilised ning ka nö. segatoidulistel keele alla viivad.

Sellest ajast alates on hotell üha enam oma menüüdesse veganvalikuid lisanud ning sel aastal võtame esmakordselt osa ka taimetoidukuust, mis toob täispika veganmenüü nii restorani The Quarter kui ka NO3 Deli, Lounge baari. Särava tähena saab proovida ka imelist vegan maitsmismenüüd meie armastatud fine-dining restorani Horisont. Põnevusega lisame eesti turule teise fine-dining veganmenüü ning usume, et koos 115 meetri kõrguselt paistva vaatega, võlub Horisont nüüdseks ka kõik taimetoitu armastavad külalised.

Pakutava toiduvaliku täiendused on suuresti alguse saanud klientide soovidest. Me oleme jõudnud aega, mil suure hulga külaliste puhul võib kindel olla, et seltskonnas on alati ka taimetoitlaseid või veganeid. Seepärast mõtleb meie usin köögitiim juurde üha enam vegan valikuid ning esmakordselt on ka põhimenüüdes täistaimsed valikud. Näiteks on ühes meie konverentsi buffet eelroogade valikus ’seenepesto tartlet vegan juustuga’, mis näitab, et lihtsa värske salati ja hautatud juurviljadega meie vegan valikud ei piirdu.

Külaliste soovil on meie restoranides võimalik mõne mitte- veganroa sisu kas koostisosa ärajätmise või asendamisega hõlpsasti muuta. Sama paindlikud oleme iga erisooviga külalise jaoks.

Klientide tagasiside on siiani olnud väga positiivne. Meie esimestest vegankookidest No3-s, said koheselt müügihitid. Ka restoranide The Quarter ning Horisont veganvalikud on saanud palju kiitusi. Kindlasti saab meie kõige suuremateks tunnustusteks lugeda 2016. aastal restoran Horisont Silverspooni võite “Parim Fine Dining”, “Parim teenindus” ja “Parim taimetoidu valik” kategooriates.

Klientide tagasiside ja nõuanded on meile väga olulisel kohal, et oma roogasid pidevalt täiustada.

Kutsume kõiki taimetoitlasi ning taimetoiduarmastajaid proovima meie uusi veganmenüüsid ning kindlasti meile ka tagasisidet andma, et saaksime üheskoos luua Tallinnas viibivatele veganitele ühe meelispaiga lisaks!

JÄTA VASTUS

Palun sisesta kommentaar
Palun sisesta oma nimi