RETSEPT | Vürtsikas gyoza-kookospiimasupp

Sellest soojast ja toitvast supist piisab neljale kuni kuuele inimesele.
Retsepti autoriks on Elys Limbak.
www.taimselt.ee


Vaja läheb:

4 küüslauguküünt
1,5–2 tl punase karri pastat
2 sl tomatipastat
1,5 tl Himaalaja soola
100 g brokolit
1 purk kookospiima
1 kookospiimapurgitäis vett
1 purk võiube
1 pakk gyoza’sid
õli
maitserohelist
laimi

Valmistamine:

Haki küüslauk. Puhasta brokoli ning lõika väikesteks õisikuteks. Kuumuta potis õli ja prae küüslauk kergelt kuldseks. Seejärel lisa tomatipasta, punase karri pasta ja Himaalaja sool ning prae minut. Siis lisa puhastatud brokoliõisikud, kookospiim, võioad ja vesi ning keeda 3 minutit. Nüüd lisa ka gyoza’d ning keeda 2 minutit. Serveeri kohe maitserohelise või laimisektoriga.