RETSEPT | Väga lihtne! Nostalgiline värske kapsa-frikadellisupp

Inimesed jagunevad kaheks: need, kes armastavad suppi süüa ja need, kes ei armasta. Frikadellisupp on selline, mis igale eestlasele teada! Järgnevalt toome teieni väga lihtsa supiretsepti … Ja kui ei teaks, ei saaks arugi, et frikadellid on täiesti taimsed!

Vaja läheb:
Kogus kaheksale

300 g Naturli taimseid palle (Anamma vegobullar)
100 g lehtpeterselli
1 kg peakapsast
2 l puljongit
3 porgandit
5 kartulit
2 sibulat

Soovi korral taimset köögikoort või taimset hapukoort.

Valmistamine:

Koori kartulid, porgandid, sibul. Tükelda sobivaks ning pane koos puljongiga keema. Keeda köögivilju 10 minutit, lisa siis hakitud kapsas. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Viimasena lisa supi hulka peeneks hakitud lehtpetersell ja pakk köögiviljapalle. Hoia tulel veel 5 minutit. Serveeri! Soovi korral lisa kreemisema elamuse jaoks serveeritud supi sisse ka veidi köögikoort või taimset hapukoort.

Head isu!