RETSEPT | Tom Kha supp

Jahedad õhtud teeb mõnusamaks vürtsikas supp. Siin on üks maitsev ja lihtne Tom Kha. Retsepti autoriks on Angelina Sorgina.

neljale

Vaja läheb:

400 ml kookospiima
800 ml vett 
2 sl purustatud tomateid
2 sl sidrunimahla
2 tl Tom Kha pastat
3 sl sojakastet
100 g riisi-niitnuudleid
0,5 suvikõrvitsat
1 porgand
0,5 punast paprikat
1–2 sl toiduõli
250 g tofut
soola
seesamiseemneid

Valmistamine:

Puljongi valmistamiseks kaalu potti kookospiim, vesi ja purustatud tomatid ning aja keema. Lisa Tom Kha pasta, sidrunimahl ja 2 sl sojakastet, hoia keskmisel tulel veel 3–5 minutit.

Nuudlid valmista pakendil oleva juhise järgi. Lõika juurikad ja tofu kuubikuteks. Prae neid pannil õli ja 1 sl sojakastmega 7–10 minutit, kuni juurikad on pehmed ja toful ääred krõbedad. Pane kaussi veidi nuudleid ja juurikaid ning vala peale puljong. Lisa seesamiseemned.

JÄTA VASTUS

Palun sisesta kommentaar
Palun sisesta oma nimi