RETSEPT | Savoia kapsa rullid

www.spicethespirit.com

neljale

Vaja läheb:

7 savoia kapsa lehte
1 dl kinoad
200 g läätsesid
100 ml tomatipastat
7 päikesekuivatatud tomatit
2 sl hapukoore asendajat (nt Friendly Viking’s)
1 sl maisitärklist
2 tl köögiviljapuljongi pulbrit

Valmistamine:


Pese kinoa vee all puhtaks ja aseta potti. Lisa juurde 2 dl vett ja teelusikatäis puljongit. Keeda kinoad 15 minutit. Seejärel pane pliit kinni ja potile kaas. Lase kaane all haududa veel 10 minutit. Haki päikesekuivatatud tomatid tükkideks. Pane kaussi päikesekuivatatud tomati tükid, kinoa ja läätsed. Sega kõik läbi. Pese kapsalehed puhtaks ja lõika noaga lehe alumisest osast jämedam varreosa ära. Vala ahjuvormi põhja tomatipasta. Valmista rullid: tõsta kapsalehe keskele kinoasegu, keera leht rulli ja aseta ahjuvormi tomatipasta peale. 

Keeda 75 ml vett. Pane vesi kaussi koos hapukooreasendaja, maisitärklise ja teelusikatäie puljongipulbriga. Sega kõik omavahel läbi ja kalla ahjuvormis olevatele kapsarullidele.  Kuumuta ahi 180 kraadini ja tõsta vorm ahju. Küpseta 25 minutit. Enne söömist lase kapsarullidel pisut jahtuda.

Autor: Kariina Kuningas,
Spice the Spirit
www.spicethespirit.com
Instagram: @spicethespirit