RETSEPT | Paksud kaerahelbepannkoogid

Need kaerahelbepannkoogid on justkui teine vorm traditsioonilisest kaerahelbepudrust. Kui soovid vahelduseks hommikusöögiks midagi teistsugust, proovi neid! Retsepti autoriks on Anett Rannamets.

Vaja läheb:
6 väikest pannkooki

2 dl (kiir)kaerahelbeid⠀
3-4 dl taimset piima⠀
1 tl tšiiaseemneid⠀
1 tl küpsetuspulbrit⠀
0.5 banaani
soola⠀
kui soovid, pane ka suhkrut
____________
Lisandite jaoks:
teine osa banaanist
kookoshelbeid
siirupit (agaavi, vahtra, suhkru, vms)
maapähklivõid
marju

Valmistamine:

Blenderda kõik pannkookide koostisosad kokku kuni tainas enam-vähem siidine, väikesed kaerahelbetükid jäävad ikka sisse. Vala otse blenderikannust tainas pannile ja küpseta pisikesed pannkoogid. Õli ei pea kasutama, kui pann on hea aga kui vaja, siis loomulikult tee seda. Nendele pannkookidele on peale tehtud pannibanaane ja veidi maapähklikastet.

Pannibanaani jaoks pane teine osa banaanist ketastena pannile, lisa veidi siirupit (ükskoik, millist – agaavi, vahtra, suhkru) ja kookoshelbeid. Soojenda paar minutikest pannil kuni banaanikettad pehmeks muutuvad ja siirupi enda külge võtavad. Kastme jaoks sega veidi taimset piima ühe teelusika maapähklivõiga. Soovi korral lisa ka meelepäraseid marju.

Vaata ka:
* Täistaimsed ÕHUKESED pannkoogid