RETSEPT | Maisihelvestesse paneeritud tofunagitsad

Tofunagitsad on megahea snäkk ning meeldib ka neile, kes muidu tofut ei armasta.

Vaja läheb:

1 plokk (küüslaugu)tofut
2 dl jahu
4 dl taimset piima
5 dl maisihelbeid
2 sl maitsepärmi
1 tl soola
1 tl sibulapulbrit
pipart
oliivõli

Valmistamine:

Sega kõik kuivad koostisosad. Purusta sõrmede vahel maisihelbed peenemaks. Eraldi kaussi vala piim. Lõika tofust suupärased kolmnurgad. Kasta tofu piima sisse, siis jahusegusse, siis piima ja viimasena maisihelvestesse nii, et kõik küljed oleksid helvestega kaetud. Aseta nagitsad paberiga kaetud ahjuplaadile, pritsi veidi oliivõli ja küpseta eelkuumutatud ahjus 220 kraadi juures maksimaalselt 10 minutit. Naudi oma lemmikkastmetega!