Retsepti autoriks on Legevege ehk Janar Soo. Retsept ilmus ajakirjas Vegan 2019. aasta aprillis.
BORŠ
8-10 portsjonit
Vaja läheb:
500 g peeti
3 porgandit
500 g hapukapsast
2 sibulat
1 pakk taimseid viinereid
2l puljongit (Food Studio aedvilja puljong sobib selleks ideaalselt!)
3-4 sl valge veini äädikat
2 sl suhkrut
soola, pipart
2 sl õli
Valmistamine:
Haki sibul ning riivi porgand ja peet. Kuumuta potis õli ning lisa porgand, sibul ja peet. Prae mõned minutid. Lisa hapukapsas, sega ning vala peale puljong. Keeda keskmisel tulel kuni köögiviljad on pehmed (20-30 minutit). Haki viinerid, prae mõned minutid jalisa supile. Serveerides sobib hästi peale Alpro toidukoor ja maitseroheline!