RETSEPT | Kreemine brokolipasta

Foto: Elys Limbak

Alates tänasest on kõik reeded retseptireeded ehk jagame reedeti teiega ajakirjas ja retseptikogumikus ilmunud retsepte. Retseptireedetele lükkab hoo sisse Elys Limbaki kreemine brokolipasta.

Vaja läheb

250 g pastat
1 sibulat
150 g brokoliõisikuid
1 dl vett
250 ml kaerakoort
50 g päikesekuivatatud tomatit
0,5–0,75 tl Himaalaja soola
100 g kirss-ploomtomatit
õli praadimiseks
maitserohelist

Valmistamine

Keeda pasta vastavalt juhendile. Pese brokoli ja eemalda vars. Purusta brokoli köögikombainis peeneks puruks. Haki sibul ja prae kergelt õlis. Lisa purustatud brokoli ja 1 dl vett ning hauta 5 minutit. Blenderda kaerakoor, päikesekuivatatud tomat ja sool ühtlaseks kastmeks ning lisa pannile brokoli ja sibula sekka. Lase keema ning lisa keedetud pasta.
Serveeri tomati ja maitserohelisega.

Retsept: Elys Limbak