RETSEPT | Kolme koostisosaga läätsedest takotaskud

Tervislik, kiire, lihtne ja vajab vaid kolme koostisosa! Tee õhtuks ise takotaskud ning täida need meelepäraste köögiviljade ja kastmetega. Head isu!

Vaja läheb:

150 g punaseid läätsesid
300 ml vett
0,5 tl soola

Valmistamine:

Pese läätsed sõelal voolava vee all, kuni vesi on puhas. Pane vähemalt 3 tunniks 300 ml vee sisse ligunema. Vala läätsed koos leotusveega blenderisse ja lisa sool. Blenderda umbes minut aega, kuni saad kreemise taina.

Lisa mittenakkuva (ära õli kasuta) kuuma panni keskele umbes 0,5 dl tainast. Kalluta panni igas suunas ettevaatlikult, et tainas valguks laiali ümmarguseks tortiljaks. Prae umbes minut või kuni tortilja tuleb kerge vaevaga panni küljest lahti. Prae ka teiselt poolt. Enne uue taina võtmist sega seda korralikult, sest vesi ja läätsed hakkavad kiirelt eralduma! Serveeri meeldivate lisanditega. 

Retsepti autor on Elys Limbak.
Instagram: @elyslimbak