RETSEPT | Kikerherneomlett juustuga

kahele

Vaja läheb:

200 g kaerapiima
95 g kikerhernejahu
10 g musta Himaalaja soola
10 g sidrunimahla
hakitud punast sibulat
hakitud punast paprikat
hakitud suvikõrvitsat
riivitud (tšilliga) juustu

Valmistamine:

Valmista tainas, vispeldades kokku kaerapiima, kikerhernejahu, Himaalaja soola ja sidrunimahla. Seejärel kuumuta pann ning lisa veidi õli. Vala pool taina kogusest pannile ning seejärel viska peale meelepärane kogus hakitud sibulat, paprikat, suvikõrvitsat. Lase küpseda 4–5 minutit või kuni näed, et omlett on kergesti ümberpööratav. Ära pane kaant peale, sest see muudab omleti liiga pehmeks ning ümberpööramine on raskendatud. Pudista peale riivitud juust ning võta kuumus täiesti maha. Kui on oluline, et juust sulaks, keera omleti üks pool teise peale. Võta tulelt ning lase paar minutit veel pannil olla. 

Omlett sobib ideaalselt oliivi-avokaadomäärdega. Selle valmistamiseks läheb vaja samas koguses kivita oliive ning avokaadot. Blenderda omavahel mõnusaks määrdeks ja naudi omletiga.

Autor: Geter Gerlein, Vegmomfood
Instagram: @vegmomfood

JÄTA VASTUS

Palun sisesta kommentaar
Palun sisesta oma nimi