Loodusvägi on kirja pannud ühe megapõneva retsepti, milleks on karrikapsas. Idamaised maitsed on alati nii mõnusad ja mõelge kui need veel kodumaistega saab kokku panna!
Vaja läheb:
1 kg värsket hapukapsast
400g Loodusvägi kookospiima
50 g Loodusvägi india pähkleid tamari röstiga
Loodusvägi himaalaja soola maitse järgi
Loodusvägi heledat agaavisiirupit maitse järgi
30 g kollast karripastat
25 g sidrunheina
15 g punast tšillit
0,5 tl kurkumit
värsket koriandrit kaunistuseks
Valmistamine:
Prae õlis karripasta, tükeldatud sidrunhein, laimilehed, punane tšilli (hakitud ja seemneteta) umbes 5 min. Lisa värske hapukapsas ja kookospiim, kuumuta madalal tulel 20-30 min.
Maitsesta soola ja agaaviga. Lisa india pähklid ja kuumuta tasasel tulel veel 10 min. Kaunista ja serveeri värske koriandriga.
Retsept sobib iseseisvaks nautimiseks lõuna- või õhtusöögiks.
Tummisena kõhutäie saamiseks proovi ka koos riisinuudlitega!
Retsepti koostas: Timo Tepp, vabakutseline kokk