RETSEPT | Karrikapsas

Foto: Loodusvägi

Loodusvägi on kirja pannud ühe megapõneva retsepti, milleks on karrikapsas. Idamaised maitsed on alati nii mõnusad ja mõelge kui need veel kodumaistega saab kokku panna!

Vaja läheb:

1 kg värsket hapukapsast 
400g Loodusvägi kookospiima
50 g Loodusvägi india pähkleid tamari röstiga
Loodusvägi himaalaja soola maitse järgi
Loodusvägi heledat agaavisiirupit maitse järgi
30 g kollast karripastat
25 g sidrunheina
15 g punast tšillit
0,5 tl kurkumit
värsket koriandrit kaunistuseks

Valmistamine:

Prae õlis karripasta, tükeldatud sidrunhein, laimilehed, punane tšilli (hakitud ja seemneteta) umbes 5 min. Lisa värske hapukapsas ja kookospiim, kuumuta madalal tulel 20-30 min.

Maitsesta soola ja agaaviga. Lisa india pähklid ja kuumuta tasasel tulel veel 10 min. Kaunista ja serveeri värske koriandriga.

Retsept sobib iseseisvaks nautimiseks lõuna- või õhtusöögiks.
Tummisena kõhutäie saamiseks proovi ka koos riisinuudlitega!

Retsepti koostas: Timo Tepp, vabakutseline kokk