RETSEPT | Jõulukapsas

Poeriiulitel on lai valik täistaimseid praekapsaid, aga miks mitte valmistada jõulukapsas ise!

Vaja läheb:

  • 1,5 kg värsket hapukapsast
  • 850 ml 100% apelsinimahla
  • 5 g peenelt riivitud ingverit
  • 1 spl Felixi malbet sinepit
  • 2 spl sinepiseemneid
  • 1,5 tl jahvatatud kaneeli
  • 7-8 nelgitera
  • 7-8 vürtsitera
  • 1,5 spl vahtrasiirupit
  • 2 spl veganvõid

Valmistamine:

Sulata suuremas paksupõhjalises potis veganvõi. Lisa hapukapsas, toasoe apelsinimahl, peenelt riivitud ingver ja kõik muud komponendid. Hauta tasaselt kaane all 1,5-2 tundi.

Retsepti ja foto autor on Maria Veski (Instagram: @miaspiration).

1 KOMMENTAAR

JÄTA VASTUS

Palun sisesta kommentaar
Palun sisesta oma nimi