RETSEPT | Indiapärane pannikartul spinati ja hernestega

kahele

Vaja läheb:

400 g kartulit
1 tomat
100 g spinatit
180 g rohelisi herneid
250 ml vett
1 sl õli
1 kollane sibul
5 küüslauguküünt
1 punane tšilli
1 tl sinepiseemneid
1 tl garam masala vürtsisegu
0,5 tl kurkumit
0,5 tl köömneid
maitse järgi soola
korralik peotäis värsket koriandrit

Valmistamine:

Pane pannile õli ning kuumuta selles sinepiseemneid ja köömneid umbes kaks minutit. Lisa tükeldatud sibul, peeneks hakitud küüslauk ja tšilli ning kuumuta veel, kuni sibul on klaasjas. Seejärel lisa kuubikuteks lõigatud kartul, kurkum, garam masala ja sool ning prae korralikult segades veel paar minutit.

Alanda kuumus keskmise peale ning lisa tükeldatud tomatid ja vesi ning küpseta kaane all 15–17 minutit, kuni kartul on peaaegu pehme. Lisa spinat ja herned ning küpseta veel u 10 minutit. Kui vedelikku on palju, siis küpseta ilma kaaneta. Viimaks lisa hakitud värske koriander, sega korralikult läbi ning serveeri lisandina või iseseisva roana.

Autor: Maria Veski, Miaspiration
www.miaspiration.com
Instagram: @miaspiration

JÄTA VASTUS

Palun sisesta kommentaar
Palun sisesta oma nimi