Merehõnguline võileivatort

Foto: Annaliisa Post

Kui uurisime lugejatelt, mida võiksime valmistada Rimi sortimenti lisatud Revo toodetest, saime mitu soovitust proovida võileivatorti. Mõeldud – tehtud!

Koostisosad

18 viilu saia

Avokaadokreem

mitu pisikest avokaadot
peotäis kirsstomateid
100 g veganhapukoort
sidrunipipart

Tuunivõie

1 tops täistaimset tuunikalapastat
200 g veganahapukoort
50 g veganmajoneesi
1 väiksem porrulauk
musta soola
pipart

Kaunistamiseks

veganlõhet
kurki
kirsstomateid

Valmistamine

1. Valmista avokaadokreem. Selleks purusta kahvliga avokaadod ning lisa tükeldatud tomatid, veganhapukoor ja sidrunipipar.

2. Valmista tuunivõie. Selleks sega kokku täistaimne tuunikalapasta, veganhapukoor, veganmajonees, õhukesteks ribadeks viilutatud porrulauk, must sool ja pipar.

3. Lao alusele 8 saiaviilu. Määri saiaviiludele pool tuunivõidest. Lao järgmine kiht saia ning kata see avokaadoreemiga. Lao viimane saiakiht ning kata see ülejäänud tuunivõidega.

4. Kaunista meelepäraselt, kasuta näiteks veganlõhe, kurki ja tomatit.

5. Lase enne serveerimist mõned tunnid seista.

Soovitus! Soovi korral võid saiadelt eemaldada koorikud. Meie seda seekord ei teinud. Lisaks võid valmistada laiema või kõrgema võileivatordi.

Retsept ja foto: Annaliisa Post